Bintos levert u het hoogste kwaliteit metaal product, die u verdient.

De juiste machines

Bintos Welding, investeert voor iedere project in haar materiaal om zo de juiste services aan haar klanten te kunnen bieden zo ook hebben wij in 2016 een CNC snijmachine aangeschaft.

Gecertificeerd personeel

De service engineers bij Bintos Welding zijn gecertificeerd met (speciale) diplomas als VCA, heftruck, hoogwerker en allround las en plaatwerker voor computergestuurde machines.

Scherp geprijst

We zullen iedere aanvraag behandelen en bieden u de juiste prijs tegen de hoogste kwaliteiten in materiaal en diensten, Bintos Welding is uniek in maatwerkoplossingen.

Met aandacht gemaakt

Staal, RVS en aluminium zijn zit in het bloed gegoten van Bintos Welding, iedere service engineer heeft van een hobby zijn werk gemaakt en dat zie je terug in de recent geleverde metaal projecten.

26 jaar ervaring

Een grote gevarieerde klantenkring bezorgt Bintos Welding de afgelopen 26 jaar vele ervaring in metaal bewerking van staal, RVS en aluminium met unieke bestaande en nieuwe producten.

Sterk in aftersales

Door een groot bereik in binnen en buitenland en een grote gevarieerde klantenkring met eventuele storingen biedt Bintos een sterke aftersales aan door middel van persoonlijk contact tussen klant en haar service engineer.

Jan Binken

Oprichter & eigenaar

Jan Binken is de oprichter en eigenaar van Bintos Welding VOF opgericht in 1990. In de periode vanaf 1990 het bedrijf laten groeien met een gevarieerde klantenkring.

Ferry Binken

Mede- eigenaar

Ferry Binken is sinds juni 2016 mede- eigenaar van Bintos Welding VOF en heeft de dagelijkse leiding over de gevarieerde klantenkring en service monteurs.

Francien Binken

Boekhouding en administratie

Francien Binken is al vanaf het eerste moment bezig met de boekhouding en administratie van Bintos Welding VOF, we kunnen niet zonder!

Kelt van Vliet

Service eingeer

Kelt & Yvar van Vliet, 2 broers die beschikken over ”gouden handen” samen de mooiste projecten realiseren binnen ons bedrijf, een zogezegd onmisbaar duo!

beiden beschikken deze mannen over de juiste las en bankwerkskills.

Yvar van Vliet

Service eingeer

Kelt & Yvar van Vliet, 2 broers die beschikken over ”gouden handen” samen de mooiste projecten realiseren binnen ons bedrijf, een zogezegd onmisbaar duo!

beiden beschikken deze mannen over de juiste las en bankwerkskills.

Maatwerk

Poedercoating