Mobiele werkstations – De mobiele werkplek trolley

Bintos Welding is producent en leverancier van deze uniek samengestelde mobiele trolley en het systeem is geschikt voor alle operationele processen binnen uw organisatie.

De mobiele werkstations worden naar wens van de klant ingericht als werktrolley en opgebouwd uit een frame van een hoogwaardig staal en Europeese componenten.
Dit product is eenvoudig uit te breiden met vele opties zoals lades, tussenbladen, label rolhouders en zijpanelen, ook bestaat de mogelijkheid opties later toe te voegen.

De mobiele werkplekken worden custom made gebouwd naar wens van de klant en zijn voorzien van een 12V DCV batterij omgevormd naar 220V stroom en door onze intelligente batterij meter wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van het verbruik binnen uw accupakket.

Een mobiel werkstation is geschikt om op nagenoeg iedere werkplek binnen magazijn, fabriek of werkvloer gegevens te verzamelen.
Doordat de mobiele werk trolley, met industriële wielen, geheel los van het net kan is het eenvoudig met het door u ontwikkelde warehouse management system iedere registratie overal uit te voeren en heeft u geen last van obstakels.

Dit betekent ondermeer een aanzienlijke besparing in tijd- en loopafstanden van uw medewerkers en genereert daarmee een snellere informatie over bijvoorbeeld geproduceerde producten.

De mobile werkplek kan, afhankelijk van de uitvoering met o.a.stand-by tijd en gebruiksduur, randapparatuur zoals computer, thin-client, barcodesanner of printer meenemen.
Ook is een werkstation met wisselaccu verkrijgbaar.

Onze mobiele werkstations zijn geschikt voor nagenoeg alle industrie sectoren, zoals productie van food en non food, transport en logistiek, groothandel, distributie, gezondheidszorg, waar veelal etiketten worden geprint op verschillend plekken binnen de onderneming.

Met behulp van onze mobiele werkstations worden de werkzaamheden geoptimaliseerd en de arbeidsvreugde en efficiëntie zal toenemen.
Ook zal het aantal fouten tijdens administratieve handelingen afnemen en bespaart u op operationele kosten doordat de mobiele werkstations inzetbaar zijn op de plek waar het werk wordt uitgevoerd.

Laat u adviseren door onze productspecialist.

Opties

De mobiele werkstations van Bintos Welding worden naar wens van de klant ingericht als werktrolley en opgebouwd uit een frame van een hoogwaardig staal en Europeese componenten. Dit product is eenvoudig uit te breiden met vele opties zoals lades, tussenbladen, label rolhouders en zijpanelen, ook bestaat de mogelijkheid opties later toe te voegen.

Uw logos op de zijkanten van de mobiele werkplekken

Het tussenblad is op  verschillende hoogtes te plaatsen.
B: 500mm x D: 400mm

Onder het boven platform voor pennen, papier of tape rollen.

De labelrolhouder is op verschillende hoogtes te plaatsen.
B: 500mm

Basis power pakket
Medium power pakket +
High power pakket type  ++

De A4-sorteerbak is op verschillende hoogtes te plaatsen.
B: 500mm x D: 400mm

Eenvoudig in en uit te klappen kan links of rechts van de werkplek gemonteerd worden.
B: 300mm D: 400mm

Klein         150x150x465mm
Medium   200x200x465mm
Groot        250x200x465mm